Kom så i gang med det skriveri!

Gennem det sidste års tid har jeg gentagne gange hørt, hvor vigtigt det er, at få gang i skriveriet. Kort sagt at få gjort væsen af sig på den gode måde 😉 Det værende sig med indlæg, artikler eller måske en bog eller flere.

Men… hvordan kommer man egentlig i gang med det?

For mig har det været en proces hen over det sidste år. En form for modning kan man vel sige. Det kræver lidt styrke at hoppe ud i det, og følelsen af, at have noget på hjerte, som også kan være interessant for andre, har for mig også været vigtig, at få på plads.

Igennem mit arbejde med outplacement har jeg blandt andet erfaret, at jeg har meget at byde på og mange der er interesseret i værktøjer, idéer og gode råd til at komme videre i deres arbejdsliv. Så for mig er det blevet helt naturligt at tænke i, hvordan jeg kan formidle det på den fede måde. En bog om dette emne er derfor på tegnebrættet – jeg har ihvertfald både set for mig, når jeg stolt står med den i hånden, og eftersom jeg faktisk også er igang med den, forventer jeg også den bliver færdig på et tidspunkt. Der hvor man har sit fokus, er der hvor man skaber sine resultater.

Og… nu efter et par kurser i web og blog kommunikation er jeg også klar til at springe ud i egen blog. Nu må jeg bare igang!!

2 thoughts on “Kom så i gang med det skriveri!

  1. look4options Post author

    Det er rigtig godt at du er i gang, og har noget interessant på hjertet 🙂 Sharing is caring.. har læst nogen af dine blogs og de er rigtig gode.. du er for sej! 🙂
    Behroz Karimi

  2. look4options Post author

    Tak Behroz – fedt at der er nogen i den anden ende, der er interesseret 🙂

    Mange hilsner fra Berit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.