Moderne tider går amok – eller gør de?

Afskedigelser og omstruktureringer er ikke længere en by i Rusland, men i moderne tider noget alle skal forhold sig til. Der skæres helt ind til benet, og derfor kommer mange i en situation, de ikke havde forventet.

Det er grunden til, at vi hjælper flere og flere, når de står uden arbejde. Mange virksomheder behandler deres medarbejdere med den respekt de fortjener. Outplacement er derfor ofte på tale i forbindelse med en afskedigelse. Derved kan den enkelte få hjælp til at komme godt videre i sit arbejdsliv.

Se min artikel som jeg havde i HR Guiden for PID-Personalechefer i Danmark i maj 2012 om:

1) hvordan vi i Acuity World som jeg samarbejder med laver Personal Outplacement, og

2) hvorfor vi starter der, hvor problemet ikke er.

En transformation der for den enkelte er nødvendig for overhovedet at agere.